Ergonomi

Ergonomiska lösningar för företaget

DSC_5623_fixad

Vi på Profile Nordic Ergonomi har specialiserat oss på unika produkter och ergonomiska lösningar för datoranvändning, kontor och administration.

Bundenheten kring våra datorarbetsplatser bara ökar och ökar. Vi lever inte efter de förutsättningar vi är skapta för. Många av oss har ont själva, eller så har vi någon kollega som har ont i kroppen på grund av felställningar vid arbetsplatsen. Massage och andra behandlingsformer kan vara en kortsiktig lösning, men det viktiga är att åtgärda orsaken, varför vi får ont. Det bästa är att jobba förebyggande kring dessa problem.

Individanpassade arbetsplatser

Vi på Profile Nordic jobbar med att lösa dessa problem och underlätta arbetet. Våra kunder känner att de får en positiv förändring på sin arbetsplats, en lösning som är varaktig. Vår personal är ergonomiutbildade, samt marknadens bästa produktspecialister. När vi individanpassar en arbetsplats utgår vi från förutsättningar vid just din arbetsplats. Vi tar självklart hänsyn till arbetsuppgifter, programvaror och kroppens förutsättningar innan vi ger rekommendationer på eventuella förbättringar i er arbetsmiljö. Det viktiga arbetet handlar om att komma tillrätta med problemen eller förebygga problem.

För att vi ska kunna arbeta effektivt och komma tillrätta med problemen eller förebygga dessa, besöker vi självklart er arbetsplats. Det är viktigt att Ni får rätt instruktioner om våra produkter, samt att stol och bord är inställda för att passa just Er.

Vi hjälper er!

Profile Nordic hjälper dagligen företag och dess personal med deras individanpassning av bildskärmsarbetsplatser, vår ambition är att förebygga alla potentiella problem. Undersök gärna tillsammans med oss hur bra din arbetsplats kan bli

ER