Om oss

Vår historia

På Profile Nordic (som startades 2009) skapar vi unika lösningar och upplevelser med världsledande produkter, grafiska lösningar och service. Vår långa erfarenhet i branschen har gett oss kunskapen som krävs för att hjälpa dig oavsett om du letar efter en present att ge bort eller om målet är att marknadsföra hela ditt koncept på en mässa.

Eftersom efterfrågan är stor även efter bildekor, skyltar och trycksaker så startades Profile Nordic Print under 2023, för att kunna tillhandahålla våra kunder även detta.

Tjänster

Vad vi erbjuder

Vi kan erbjuda det mesta inom tryck. Allt ifrån bildekor, frosta fönster, affischer, klistermärken, banderoller och rollups m.m. Även småformat så som foldrar, broschyrer, flyers och mycket annat.

Vi löser det mesta, så våga fråga så hjälper vi dig vidare!

Storformatsprint

Skyltar, affischer, klistermärken, frostning av fönster, banderoller, rollups, ritningar och mycket annat.

Bildekor

Allt ifrån enklare eller mer avancerad bildekor. Vi har wrappat alltifrån stora lastbilar till små, diskreta företagslogotyper på kunders bilar.

Trycksaker

Vi har ett brett urval av både trycksaker och utskriftsprodukter. Oavsett om du är på jakt efter marknadsföringsmaterial till en mässa i form av flyers och foldrar, visitkort med eget tryck och logga kan vi enkelt och snabbt designa din produkt hos oss.

Vår process

Från idé till print

Vi löser det mesta, så boka in oss för ett möte, ring eller maila så hjälper vi dig vidare.
01

Vi skapar din design

Efter vår första kontakt via mail, telefon eller möte så gör vår grafiker ett korrektur som ni får godkänna innan vi börjar att printa er produkt.           

02

Vi producerar produkten

Vi producerar din produkt inom överenskommen tid och hör av oss till er när produkten är klar eller när montering ska ske.

03

Vi levererar resultatet

Vi levererar era trycksaker i möjligaste mån, gällande bildekor så lämnas bilen hos oss i vårt garage alternativt att vi gör den hos er inomhus.

Personal

Vårt team

Vi är just nu tre personer på Profile Nordic Print.

Tomas Josbrant

VD

Har sålt det mesta sen skoltiden!

Evelin Nordqvist

Grafiker

Grafisk formgivare som har lång erfarenhet inom annonsproduktion, grafisk formgivning, fotografering, webbdesign och bok- samt tidningslayout.

 

Robert Berg

Produktion & Montage

Började sin karriär på bokbinderiet och har erfarenhet av de flesta maskiner inom tryck, både offset, småformat och storformat. Wrappar/stripear bilar och monterar skyltar, händig som få.

Vill du ha hjälp att synas på bästa sätt? Vi hjälper dig med bildekor, skyltar, trycksaker, mässmaterial och mycket annat. Tveka inte att kontakta oss!

Telefon

0911 – 21 18 00

Besöksadress

Södra Pitholmsvägen 7
941 43 Piteå

Följ oss
© 2024 Picknick Media