Vår historia

Hem / Vår historia

Ta alla de tankar som du tidigare tänkt gällande profilföretag – också tänker du om!

På Profile Nordic skapar vi unika lösningar och upplevelser med världsledande produkter, grafiska lösningar och service.

Vår långa erfarenhet i branschen har gett oss kunskapen som krävs för att hjälpa dig oavsett om du letar efter en present att ge bort eller om målet är att marknadsföra hela ditt koncept på en mässa.

Vår kompetenta säljkår, kreativa AD och eget tryckeri i Piteå formar tillsammans en lösningsorienterad verksamhet som alltid strävar efter en ”mer än nöjd” kund.

Tillsammans bildar vi en arbets- och mötesplats för modern profilering som ska inspirera och hjälpa er att uttrycka er identitet till fullo.

Vår vision

Vi är Sveriges ledande leverantör av nytänkande profilering. Oavsett om du är en offentlig eller privat aktör, redan etablerad eller har målet att skapa din egen plats på arenan. Vi är profilleverantören för aktörer som vill utvecklas i samtiden, hitta nya lösningar och uppnå resultat.

Hos oss hittar du tidigare lagerarbetare, lastbilschaufförer, systemvetare, förskolepedagoger, art directors – bara för att nämna några. Det som förenar oss alla är ett genuint intresse för profilering och varumärkesbyggande.

Vi är övertygade om att en mångfald av bakgrunder, perspektiv och kompetenser tillsammans skapar de bästa lösningarna på de mest komplexa utmaningarna.