Sortiment

Ambition

Välkommen till Profile Nordic och Sveriges absolut bästa och mest intressanta profilprodukter. För att täcka alla era behov så erbjuder vi allt från egenproducerade produkter till storsäljare från några av de mest kända och attraktiva varumärkena.

Som en del i vår ambition att gynna svensk industri, svenska löntagare och att minimera vår miljöpåverkan så ser vi en ständig utökning av samarbetet med svenska producenter – stora som små.

Att handla profilprodukter har aldrig varit så här enkelt! I stället för att söka er fram via de klassiska vägarna och spendera timmar på att söka i en djungel av kataloger och webbsidor för att endast fastna i en loop så boka ett möte med en av våra Creative Sales Advisors.

 

Personliga mötet

Ett personligt möte med oss kan på mindre än 45 minuter inte bara resultera i att ni köper den perfekta produkten utan också att ni får serverat både NÄR och HUR den ska användas för maximal effekt. Att köpa profilprodukter ska vara roligt – inte krångligt eller tidsödande!

Vår mångåriga erfarenhet, vårt breda kontaktnät och vårt eget tryckeri borgar för högsta kvalitet, bästa pris och snabbast leverans.

När det kommer till produkter med tryck är vi ledande i branschen!

Vet ni inte vad som passar just er? Perfekt, det är då vi verkligen kan skina!

Testa oss redan idag helt förutsättningslöst och kostnadsfritt.

Adress

Södra Pitholmsvägen 7
941 43 Piteå

telefonnummer